Станете наш партнер

Контактирај нé

Бидете наш партнер и отклучете нови можности на пазарот на храна. Ние сме посветени на заеднички успех и соработка.

Контактирај нè

Експерти во дистрибуција

Со долгогодишно искуство во логистикиа и шпедициција нудиме експертна дистрибуција низ цела македонија и увози извос на разни продукти од прехранбената индустрија.

За Нас

Со долгогодишно искуство во логистикиа и шпедициција нудиме експертна дистрибуција низ цела макдонија и увози извос на разни продукти од прехранбената индустрија.

Наши партнери

Продукти

Гурман Кечап Пица
(1020 гр)
Гурман Сос
Слатко-Лут
(230 гр)
Гурман Сос Сендвич
(230 гр)
Гурман Мајонез
(450 гр)
Пиперка во
Павлака
(100 гр)
Кремко Намаз Класик
(100 гр)
Гурман Кечап Пица
(1020 гр)
Гурман Сос
Слатко-Лут
(230 гр)
Гурман Сос Сендвич
(230 гр)
Гурман Мајонез
(450 гр)
Пиперка во
Павлака
(100 гр)
Кремко Намаз Класик
(100 гр)